Sneeuwschoen Groepswandelweek met Gids
van 9 tot 16 februari 2019
met sneeuwgarantie

Het Sneeuwschoen Wandelweek Arrangement biedt u een week lang sneeuwschoen wandelen, waarvan op acht dagdelen met gids gewandeld wordt, beginnend met een introductie op zondag. In overleg met de deelnemers en afhankelijk van het weer kan er steeds gekozen worden voor een hele of een halve dag begeleiding.

Zondag beginnen we met z'n allen in één groep met de uitgifte van de sneeuwschoen uitrusting en gaan daarna op pad. U leert de uitrusting kennen en de basis technieken van het sneeuwschoen wandelen. Omdat we over twee gidsen beschikken is het mogelijk om de groep vanaf de middag te splitsen in een snellere groep die langer wandelt en grotere afstanden aflegt en een meer recreatieve groep die het rustiger aan doet met een lager tempo en minder lang achtereen.

De organisatie van de week laat ook toe dat u zelf kan gaan sneeuwschoen wandelen of een van de leuke vakwerkstadjes in de omgeving kunt bezoeken met diverse culturele bezienswaardigheden. U beschikt de hele week over een complete set sneeuwschoen uitrusting.

U verblijft zeven nachten in Landferienhaus Linde op basis van halfpension. 

  • Aankomst op zaterdag met welkomstdrankje
  • Zeven overnachtingen met halfpension
  • Zondag 09:30 – 10:00 Uitgifte en introductie materiaal
  • 10:00 Sneeuwschoen wandeltocht met introductie in de looptechnieken, ca. 2 uur
  • Toeristische wandelkaart schaal 1:30.000
  • Acht dagdelen wandeltochten met gids, in overleg met de deelnemers
  • Wandeladviezen op maat met topografische route kaartjes en beschrijvingen
  • De arrangementprijs is inclusief huurmateriaal, 1x sauna of zonnebank, gratis wifi
  • Arrangementprijs € 550 per persoon

Boekingsaanvraag

 

Nu met sneeuwgarantie!
Op woensdag 6 februari 2019 bekijken we de sneeuwcondities. Wanneer die onvoldoende zijn voor deze sneeuwschoenweek, dan stellen we u daarvan op de hoogte en mag u kosteloos annuleren. Wij boeken dan uw aanbetaling direct terug.

Dit jaar extra aantrekkelijk programma.

In ons buurdorp Frauenwald worden op 2 en 3 februari 2019 de kampioenschappen sledehonden races gehouden.
De Trans Thüringia vindt ook plaats van 9 t/m 15 februari 2019. Dit zijn Lange afstand sledehonden wedstrijd tochten langs verschillende plaatsen aan de Rennsteig. In de bossen langs het wedstrijdtraject kunnen we meegenieten van deze opwindende wintersport. Bekijk eens een voorproefje.

Laatste nieuws